Referenties

Een korte beschrijving van reacties die ik heb mogen ontvangen.

K.U.

De wandelcoaching met Miranda heb ik als zeer prettig ervaren. Samen door de natuur lopen en een goed gesprek voeren. Inzicht krijgen in wat zich in mijn leven afspeelt, waar ik op dit moment sta en waar ik naartoe wil. Miranda straalt veel rust uit, kan goed luisteren en weet je aan het denken en in actie te zetten. Ik heb praktische tips meegekregen om zelf dagelijks mee aan de slag te gaan.

K.U.Wandelcoaching
K.B.

“Ik voel mij in de coachsessies bij Miranda heel erg op mijn gemak, ze geeft mij vertrouwen, heeft geen oordeel en behandelt mij met respect.”

K.B.
S.D.

“Het programma Bewust Eten door Bewust Zijn bij GezondeKracht kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb veel handvatten gekregen waarmee ik nu zelf verder aan de slag kan. Miranda straalt rust uit en is duidelijk en helder in communiceren. De oefeningen zijn prettig, ik heb een goed gevoel aan het traject overgehouden.”

S.D.
L.P.

“Ik heb veel geleerd van het programma Bewust Eten door Bewust Zijn. Ik voel me vitaler en weet dat ik op de goede weg ben. Ik sta bewuster in het leven en dat geldt niet alleen voor mijn eetpatroon. Ik ben me er dagelijks van bewust dat ik ook een moment voor “mijzelf” mag nemen en dit lukt gelukkig goed. Het traject is voor mij een mooie basis waarop ik verder kan bouwen, ik voel me er goed bij!”

L.P.
W.V.

“Wat een waardevolle wandelsessies heb ik mogen ervaren met Miranda aan mijn zij. Dankbaar dat zij met mij een stukje heeft meegelopen op mijn levenspad. Wat een inzichten, tips en advies. Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven wat er gebeurt. “Dingen” vallen op zijn plek tijdens het wandelen. Ik had een enorm vertrouwen in Miranda haar kennis is echt fantastisch! Bijzonder dat je jezelf zo kunt open stellen bij iemand.

Mocht ik er behoefte aan hebben, zie ik haar graag weer een stukje mee wandelen op mijn levenspad.”

W.V.
S.V.

“Ik wist wel hoe ik gezonde keuzes moest maken, ik kon het alleen niet uitvoeren. Ik rommelde met mijn eetpatroon en wist niet goed wat er precies aan de hand was. Samen met Miranda ben ik op zoek gegaan naar waar ik mee worstelde, samen hebben we het gevonden en samen hebben we het opgelost. Zo ben ik in staat geweest om met de hulp van Miranda mijn angst voor eten te kunnen doorbreken. Miranda is een onwijs lief, warm en zacht persoon die je handvaten reikt voor een bewust en gezond eetpatroon en mij op een veilige manier naar mezelf heeft leren kijken”

S.V.
Personeel Kwest Kinderopvang

‘Ik ben me na deze training heel bewust geworden van wat ik eet en ben gezondere keuzes gaan maken’

‘Leuke training, goed om stil te staan bij gevoelens, gewoontes en ontspanning. Daar word ik een stuk leuker van’

‘Ik heb veel nieuwe kennis opgedaan en ook weer meer over mezelf geleerd, hele fijne en duidelijke trainer’

Personeel Kwest Kinderopvang